Iris-analyse

- en oldgammel emperisk videnskab

text-separator-1

Ville det ikke være en facinerende tanke, hvis man direkte kunne se på folk, hvordan de havde det? Kunne det ikke være pragtfuldt hvis øjet, foruden at være sjælens spejl, også var kroppens?
Det er den rent faktisk – det er en oldgammel empirisk videnskab, som hedder iridologi eller irisanalyse.

Min første oplevelse med irisanalyse

Jeg var lige blevet færdig som biopat og havde altid en lup i tasken, sådan et man bruger til at forstørre frimærker med.
Min mand og jeg skulle på besøg og da min mand steg ud af bilen, slog han sit knæ mod kofangeren. Straks tog jeg luppen og kiggede ham i øjnene. Over det højre knæ, lå der ganske rigtigt en hvid tåge. Farven hvid, fortæller at skaden er nyopstået.Når en skade eller ubalance opstår, sender nervetrådende fra hjernen straks reflektoriske tegn til øjet, hvorefter man kan se tegnene i øjet.

DINE ØJNE HAR SVARET!

Den farvede del af øjet er delt op i forskellige zoner, som hver især refererer til forskellige dele af kroppen. Igennem farve – struktur og symboler, kan jeg se hvordan hvert enkelt organ har det! Er der svampe – infektioner – syreophobning som kan give led problemer, eller andre former for ubalancer – vil jeg for det meste kunne se det i dine øjne, dog ikke hvis dine øjne er mørkebrune.

HISTORIE

I 1600 tallet i Ungarn – fangede IGNATZ VON PEZELY en ugle i et kirketårn. Han bemærkede, at der var en gnist i uglens øjne og at denne havde brækket en vinge. Ignatz tog uglen i pleje og behandlede den.
Gnisten i øjet forsvandt. Ignatz blev senere læge og endnu senere kvaksalver!
På omtrent samme tid i Sverige, gav dr. liljenqvist nogle patienter kinin.
Han observerede at deres øjne skiftede farve. Senere blev det konkluderet, at kroppens kemi kunne afspejles i øjet.
I dag ved man at øjet fortæller om ens fysiske og psykiske tilstand!

Irisanalyse er en empirisk videnskab d.v.s. viden om øjet, er gået fra mund til mund op igennem flere hundrede år og er holdt ved.