Siden 2018 har jeg arbejdet på en holistisk uddannelse om psykisk sårbarhed, med bl.a. nedtrapning fra psykofarmaka samt drugs, læring om psykisk sårbarhed, stress, udbrændthed m.m.

En 1-årig med overbygning uddannelse som Recovery Terapeut med AGD (Akupunktur for Grounding og Detox).

 

Uddannelsen er under udarbejdelse og forventes at starte først i 2022.

Bliv

recovery terapeut®

Inden længe vil du her kunne finde information om 1-årig holistisk efter-uddannelse med mulighed for overbygning. Rettet mod stress og diverse tilstande for psykisk sårbarhed

min profil

Lidt fakta om mine uddannelser

og information om AGD

Mit navn er Manja Jurkowsky Jeg byder dig indenfor og velkommen til min klinik for akupunktur, biomedicin og psykoterapi.

Jeg er passioneret omkring mit arbejde, det har jeg været siden jeg modtog klienter i 1990, et år før jeg blev færdig som biopat og psykoterapeut. Jeg har praktiseret siden.

 

For mig indeholder sundhed meget mere end fravær af sygdom, derfor er jeg nysgerrig på sundhed, psykisk, fysisk og mentalt.

Min tilgang til mit arbejde, er uden tvivl holistisk. Det er for mig ikke blot et mavesår eller en depression der kommer på min klinik, men et helt menneske. På min klinik, er du i centrum.


Viden for mig er som honning for bierne, derfor har  akupunkturen, kerneterapien og urteterapien også fået en livgivende plads på mit landkort. Grundet min mangeårige erfaring og viden fra diverse uddannelser samt de rigtig mange klienter, jeg har hjulpet gennem årerne, er jeg blevet rigtig godt klædt på, til sammen med dig, at finde årsagen til din problematik.

 

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål.

 

  • Examineret Biopat - irisanalyse og urteterapeut

  • Psykoterapeut og mastercoach

  • Akupunktør - Nada, AGD, fransk, kinesisk og akupunktur 2000

  • Uddannelsesansvarlig og stifter af efteruddannelsen AGD samt uddannelsesansvarlig og stifter af efteruddannelsen til Recovery terapeut.

    Foruden akupunktur indeholder det 1-årige kursus bl.a. coaching og positiv psykologi, visualisering, læring om
    vitaminer/mineraler/fedtsyrer, urter, homøopati.
    Kurset er rettet mod stress og diverse tilstande for psykisk sårbarhed.

Klik her for at kontakte mig